Net een echte raceauto!

Met de feestdagen in aanzicht tikken de dagen steeds sneller voorbij. Het gezellig samen zitten rond de tafel en heerlijk eten. De lichtjes die weer opgehangen worden en de kerstbomen die langzamerhand  weer tevoorschijn komen.  Wat hoort er tijdens de kerst onder de kerstboom te liggen? Een cadeautje natuurlijk! De kinderen die weer springend naast je staan en vragen of ze hun cadeautje mogen open maken. Lastig is nu om het juiste cadeau te kopen. Nog geen idee? Lees dan even snel mee, want ik heb zeker een goed idee.

Voor de echte autoliefhebbers heb ik zeker een mooi cadeau die van toepassing is, een RC auto. Dit is een modelauto waarvan de functies via een radiozender op afstand kunnen worden bediend. Je hebt dan twee soorten RC auto’s. Je hebt RC-elektroauto’s en RC-brandstofauto’s . Beide soorten bevatten wel een zender en ontvanger, zodat je de auto’s op afstand kunt besturen. Erg leuk om dit een keer te proberen, nog leuker om dit met vrienden uit de buurt te doen. Als ieder zijn eigen raceauto heeft kan je zelfs door de buurt een race houden.

Een op afstand bestuurbare auto is eenvoudig te onderhouden en makkelijk bruikbaar voor kinderen. Het heeft ook een relatief eenvoudige constructie. Zo kan papa samen met zijn kind ook proberen te sleutelen aan de auto. Zo leert je kind ook om gaan met gereedschap. Hierdoor kan het kind zich ontwikkelen op technisch gebied. Als tip kan ik meegeven dat je in het begin rustig aan met doen met de auto en de batterij. Zodat het gebruik optimaal wordt benut in loop der tijd.

Reacties zijn gesloten.