Porsche 356 Speedster: Sportwagen met karakter

De Porsche 356 Speedster wordt door veel mensen gezien als mooiste Porsche die er is. Deze auto is niet alleen één van de meest karakteristieke auto’s uit de jaren 50, maar ook één van de meest stijlvolle sportwagens ooit!

James Dean Porsche Speedster
Op de foto hierboven zie je James Dean met de sportwagen in een witte kleur. Met zijn klassieke vormen is de Porsche 356 een indrukwekkende vertoning. De sportwagen kun je als trouwauto huren, in een roomwitte kleur met grijs interieur en een dak dat open, maar ook goed dicht kan. Molenaar Trouwauto’s verhuurt de wagen vanaf 350,- euro. Maak een gratis afspraak en kom langs om de klassieker in het echt te bekijken!

Porsche 356: de ‘classic look’

De Porsche 356 Speedster is een plaatje. Met de ‘classic look’ van de wagen wordt je dag nog specialer. Het huren van de Porsche 356 Speedster garandeert een stijlvolle aankomst op jouw specifieke locatie.

De sportwagen is geschikt om zowel korte als langere ritten af te leggen. Deze auto brengt jullie zo op de plaats van bestemming en zorgt voor veel bekijks. Een goede sfeerimpressie vinden jullie in ons fotoboek of bekijk de videobeelden van de Porsche 256 Speedster.

 

Reacties zijn gesloten.